Så här köper du en båt

Fakta om båten

Varje båtmodell har ett informationsblad (pdf) där du hittar kortfattad information kring båtens storlek, utrustning och prestanda. Där finns utgångspriset angivet (basutrustning, utan motor) i SEK inklusive moms.

Provköra båten?

Kom till Knislinge, till vår marina, och se båtarna på nära håll, kläm, känn och provsitt.
Självklart kan du också boka tid för provkörning!

Leveranstid

Idag (april 2021) kan vi tyvärr inte ge någon generell leveranstid på nytillverkade båtar, eftersom efterfrågan på nytillverkade båtar är mycket hög och det dessutom råder en brist på komponenter.

Hämta själv eller få leverans till min båtplats?

Båtarna levereras i första hand till oss och vår marina i Knislinge, Skåne, och du hämtar din nya båt här. Vill du att vi transporterar din båt till din båtplats/båtklubb så gör vi naturligtvis det. Vi erbjuder, i samarbete med TK-trailer, förmånliga paketpriser om du köper en trailer från oss i samband med transport av din nya båt.

Kontaktformulär

I kontaktformuläret finns plats för all information som vi behöver från dig för att på bästa sätt underlätta ditt båtköp. Fyll i och skicka in så kontaktar vi dig – på det sätt som du angett passar dig bäst – och pratar om något av det bästa vi vet – båtar!


Jag vill veta mer – kontakta mig.

    Jag vill att ni skickar E-post
    Jag vill att ni ringer mig
    Ja, jag vill få offert från Wasa Kredit


    *