Om oss på S-Marina

Intresset för båtar väcktes tidigt hos Stefan Karlsson, grundare och ägare av S-Marina. Han följde med pappa ner till sjön Immeln i Östra Göinge kommun för att vara med vid båtbyggen – och självklart hjälpa till ute på sjön.

Inte bara båtintresset, utan en passion för allt som hör till båtlivet, har vuxit under åren och hösten 2019 bestämde sig Stefan för att börja sälja begagnade men också nya båtar.

Inspirerande besök på båtmässor i Sverige och Europa formade tanken på att börja sälja RIB-båtar (uppblåsbara båtar med hårt skrov). Båtar som inte bara är roliga och snabba utan även starka och säkra!

Tidigt 2020 startade handeln med begagnade båtar i Knislinge och kort därefter sjösattes bygget av en butik på webben ”för dig som älskar båtar och båtliv”.

Vi har nu en egen serviceverkstad i Knislinge (Västra Olinge 730) norr om Kristianstad, som erbjuder båtservice, reparationer och konservering av motorer. Vi gör även stöldskyddsmärkning av båt och motor i samarbete med Securmark. Läs mer och boka här.

Som exklusiva återförsäljare i Sverige presenterar vi under våren/sommaren 2021 en första serie båtmodeller från de italienska båttillverkarna Ranieri och ZAR-Formenti. Läs mer här.

Du är varmt välkommen att titta förbi hos oss i Knislinge för att se på våra båtar, prata om båtar och kanske provköra… Ett tips – hör av dig innan du kommer – ring oss på 0702-44 69 98 eller mejla på info@s-marina.se – så vet vi att du är på väg och kan vara på plats.  

Varmt välkommen ombord!