Leverans och betalnings villkor

Leverans 

Normal leveranstid för lagervaror är ca 2-5 arbetsdagar. Vi reserverar oss mot eventuella fel eller eftersläpning i lageruppdateringar.

Produkter som är märkta ”Beställningsvara” beställs från grossistens lager och skickas direkt till dig med en leveranstid som är 2-5 arbetsdagar. Du betalar samma pris för frakten som när produkten kommer från oss, 79 kr. Skulle varan vara slutsåld även hos leverantör, återkommer vi till dig.

Vi har en prissättning som är marknadsmässig och konkurrenskraftig.  Det enda som tillkommer är en fraktkostnad på 79 kr oavsett antal produkter, storlek på paket eller postadress. Handlar du för mer än 595 kr så betalar du ingen frakt.

Köper du en båt från oss, hämtar du den i vår butik i Knislinge, med adress Västra Olinge 730, 289 90 Knislinge.
Övriga varor som du handlar vid samma tillfälle levereras till dig utan kostnad.

Vi använder oss av Postnord och hänvisar till deras villkor https://www.postnord.se/siteassets/pdf/villkor/kop-och-leveransvillkor.pdf 

När vi skickar ditt paket, får du ett mejl med sändningsnummer och namnet på utlämningsstället dit paketet kommer. När leveransen är på plats hos ombudet, aviseras du med ett SMS. Vill du spåra din försändelse hänvisar vi till Postnords hemsida och/eller app.

Har du frågor om din leverans? Kontakta oss på  info@s-marina.se 

Priser och frakt 

Alla våra priser är angivna inklusive moms (25%). Fraktkostnaden är 79 kr, men handlar du över 595 kr är frakten fri. Vid stora leveranser (skrymmande) kan kostnader tillkomma.

Klarnas betalningsalternativ 

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna: 

  • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här. 
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här. 
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts. 

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy

Swish betalningsalternativ 

När du betalar med Swish dras det direkt från ditt konto. Det kommer stå S-marina och även S-Marina Sweden AB som mottagare när du ska godkänna din betalning i swish-appen. 

Vid köp av båt

Vid köp av båt hämtar du den på vår uppställningsplats, adress Västra Olinge 730, 289 90 Knislinge. Du betalar kontant eller med Swish. Övriga varor som du handlar vid samma tillfälle levereras till dig utan kostnad.   

Kampanjpriser

Kampanjpriser gäller t.o.m. det datum som står angivet, alternativt så länge kampanjpriset visas på hemsidan. Vid kampanjer reserverar vi oss för slutförsäljning. På kampanjpriser utgår ingen annan rabatt.

Orderbekräftelse 

När vi tagit emot din beställning skickar vi en orderbekräftelse via e-post , där du hittar all info kring din beställning. Har du inte fått någon orderbekräftelse? Kolla så att vårt mejl inte hamnat i skräpposten, det kan hända ibland. Om du ändå inte hittar någon orderbekräftelse kontaktar du oss på info@s-marina.se

Returer och Ångerrätten

Om du vill returnera en vara du köpt hos oss, ska du kontakta oss på info@s.marina.se. Vi återkommer till dig med information och eventuella returdokument.

När du handlar hos S-Marina ingår inte gratis retur, utan du står själv för fraktkostnaden och tar ansvar för att varorna är ordentligt inslagna. Vi rekommenderar att du returnerar varan i originalförpackningen. Du har även ansvaret för de returnerade varorna tills paketet är mottaget av oss på S-Marina. Spara därför alltid kvitto från postombudet med spårnummer!

Vid retur återbetalas varans värde inklusive moms, ej fraktavgifter. Pengarna betalas tillbaka på samma sätt som betalningen skett.

Vid konsumentköp där beställningen av varor görs via internet har kunden 30 dagar ångerrätt. Ångerrätten gäller från den dagen kunden mottar varan. Skulle kunden utnyttja sin ångerrätt inom dessa 30 dagar kommer hela det betalda beloppet återbetalas. Villkoren för att använda ångerrätten ska gälla är att varorna returneras i originalförpackning och i samma skick som när varan mottogs. Om varan har monterats/installerats/varit i bruk gäller inte ångerrätten. För att utnyttja ångerrätten måste varan lämnas in till PostNord inom 30 dagar från den dag du har ansökt om ångerrätt.

Ej uthämtad beställning 

Vid ej uthämtad beställning returneras ditt paket till S-Marina. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig kostnaden för en sådan retur.

Felleverans 

Skulle vi leverera fel vara eller för få/för många av en vara, ber vi dig meddela oss så snart som möjligt, så att vi kan rätta till felet.
Skicka tillbaka de fellevererade varorna i originalförpackning, väl emballerade. När vi har gjort fel så betalar vi returfrakten.

Transportskada 

Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad måste du omedelbart anmäla skadan till uthämtningsstället eller till transportföretaget, för att kunna får ersättning. När du kontaktar oss, bifoga skadekvittens och foton på den skadade försändelsen. 

Saknar du en eller flera varor på vår hemsida? 

Vi har tyvärr inte alla produkter och tillbehör i vår webbshop, men vi vill gärna veta vad du saknar så att vi kan komplettera vårt sortiment!  Hör av dig till oss på info@s-marina.se och berätta vad du vill se i vår webbshop. 

Åldersgräns

För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Fel i publicering 

Vi reserverar oss mot eventuella fel på vår hemsida. Det kan vara felaktiga produktbilder, felaktiga produktbeskrivningar, felaktiga priser och felaktigt lagersaldo.

Vi reserverar oss mot framtida prisjusteringar såsom förändrade priser från våra leverantörer och valutaförändringar.

Personuppgifter

Vi är personuppgiftsansvariga för behandling av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss (GDPR). Dina personuppgifter kommer att behandlas i syfte att upprätthålla kundrelationen via e-post.

Force majeure 

S-marina.se ansvarar inte för förseningar av leveranser som påverkas av yttre omständigheter som vi inte kan råda över. Vid sådana tillfällen har S-marina.se rätt att senarelägga en leverans upp till max 30 dagar, utan extra ersättning för kunden. Därefter har kunden rätt att avboka en beställd order, utan kostnad.

Nyhetsbrev 

När du registrerar dig som prenumerant hos oss accepterar du att få våra nyhetsbrev. Du kan när som helst avregistrera dig. 

Reklamationer 

Vid reklamation, kontakta oss, info@s-marina.se och beskriv varan samt bifoga inköpsbevis.

Vid eventuell tvist följer vi ARNs (Allmänna reklamationsnämnden) rekommendationer.

Reservation 

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt att artikeln kan utgå ur sortimentet. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel. 

Hantering av personuppgifter 

För oss på S-Marina.se är det viktigt att du känner dig trygg med vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din integritet och delar/säljer inte information till tredje part och vi sparar aldrig mer uppgifter än nödvändigt. Vi rensar våra register aktivt och lagrar inte känsliga uppgifter. 

För mer information, se vår integritetspolicy. Där kan du ta del av vilken typ av uppgifter vi lagrar och hur vi använder dem.

Genom att godkänna våra köpvillkor godkänner du vår integritetspolicy.