Släpp båtarna loss det är vår…skulle vi kunna sjunga – men det är ju inte bara att släppa loss, vi måste ju se till att våra vinter-vilande båtar är redo!

Vad behöver din båt inför premiärdoppet?

Motorolja Vi har oljor för alla typer av motorer.

Abnet rengöring Miljövänligt och universalfungerande – det enda rengöringsmedel som behövs för både ut- och invändig tvätt och fungerar utmärkt vid rengöring av både hårda och mjuka underlag.

Marine Polish Flytande polermedel med vaxinnehåll som ger högglans och skydd mot saltvatten, solljus, olja m m på gelcoat och målade ytor.

Marine Wax Lättarbetat skyddsvax som ger en högblank och hård yta under lång tid. Kan användas i direkt solljus utan att bränna fast i underlaget.

Autosol Polercreme – kromglans för alla blanka metallerdetaljer. Fungerar som finpolerande rubbing på billacker, gelcoat, mjuka och hårda plaster.

Original Ljus högblank fernissa för trä och plywood. Slitstark, elastisk och väderbeständig. Lämplig för ljusa träslag.

Woodskin Flexibel träolja/fernissahybrid som fungerar som ett skinn på träet och som krymper/expanderar när träet rör sig. Minimalt underhåll – endast rengöring och sedan ett nytt skikt allt som behövs inför en ny säsong.

Toplac lättanvänd 1-komponents lackfärg med dubbelt så lång livslängd som vanliga lackfärger och UV-skydd.

Självklart har vi redskapen du behöver:
Penslar och rullar av olika storlekar och i olika material, all tejp du kan tänkas behöva för snygga kanter när du målar och för att skydda det som inte ska få ny färg.

Vi har sänkt priset på en rad produkter som är bra att ha just nu: