Nu finns Ranieri och ZAR-Formenti hos S-Marina!

Vi älskar båtliv, sjö och hav.
Vi älskar vackra och snabba båtar.

Tanken på att kombinera dessa två kärlekar väcktes hos Stefan Karlsson, ägare av S-Marina, för mer än 10 år sedan.
Och på båtmässan i Düsseldorf 2019 fick den sin slutliga form, när vi på nära håll fick uppleva båtarna från de italienska båttillverkarna Ranieri och
ZAR-Formenti.

Underbara båtar gjorda av duktiga hantverkare med en härlig känsla för detaljer – grundad i mångåriga båtbyggartraditioner – i kombination med kompromisslös kvalitet och CAD-teknik.

Vi är nu, som exklusiva återförsäljare i Sverige av dessa kvalitetsvarumärken, mycket stolta över att kunna ge alla båtälskare ett ännu bättre sätt att kunna njuta av sjö och hav.

Hos oss får du möjlighet att unna dig lyxen av en hantverksmässigt gjord båt, med generösa utrymmen ombord, stor prestanda och hög säkerhet.

Välkommen ombord!

Hantverkskompetens. Passion och teknik.
Sedan starten 1966 har Ranieri, under ledning av grundaren Pietro Ranieri, förfinat de bästa traditionerna inom italienskt båthantverk på ett dynamiskt och tekniskt avancerat sätt och idag är Ranieris signum kompromisslös byggkvalitet, modern italiensk stil och toppmodern hydrodynamik.

Kombinationen av överlägsen kvalitet med säkra och högpresterande skrov samt lyxig design gör det till ett enkelt val – för både förstagångsköparna och de mer erfarna.

Här finns den perfekta båten för alla tänkbara aktiviteter; åka vattenskidor, fiska, dyka, leta upp vackra badvikar, njuta av fart och vackra vyer… eller helt enkelt koppla av med familj och vänner.

Tekniskt förfinad körglädje.
ZAR Formenti grundades 1979 och står för italiensk design, kvalitet och tillförlitlighet. Med sikte på framtiden prioriterar de forskning och utveckling av banbrytande, miljövänliga material och produktionsmetoder.

Båtarna har ett längre och mer djupgående skrov jämfört med andra RIB-båtar i samma storlek, vilket ger båten en stadig gång under färd. Tillsammans med tunnlar i skrovet, som fördelar lyftkraften vid höga hastigheter, blir båtturen bekväm oavsett sjöförhållanden.

Båtens unika design ger även generöst med utrymme ombord. Istället för en enkel sittplats i aktern, finns här en hel lounge-avdelning, i praktisk modulform.

En båt för dig som vill ha fart, körglädje, säkerhet och lyxig bekvämlighet!

Våra samarbetspartners